Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο - eClass

Ανακοινώσεις

Διαγραφή ανενεργών λογαριασμών φοιτητών
- Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 -

Στις 08/10/2018 έγινε μαζική διαγραφή των ανενεργών λογαριασμών φοιτητών που δεν είχαν συνδεθεί στην πλατφόρμα από τις 01/10/2014 και μετά.

Εγγραφή μαθημάτων
- Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 -

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φοιτητές ότι η εγγραφή μαθημάτων στο E-class δεν σχετίζεται με την εγγραφή μαθημάτων που κάνετε στην Γραμματεία του Τμήματος σας.

Οι εγγραφές στα μαθήματα στο E-class δεν γίνονται αυτόματα αλλά θα πρέπει ο κάθε φοιτητής να την κάνει για τα μαθήματα που επιθυμεί.

Επιβεβαίωση e-mail χρηστών
- Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 -

Παρακαλούμε όλους τους χρήστες να ελέγξουν την ορθότητα του e-mail τους επιλέγοντας το menu "Επιλογές Χρήστη" -> "Το προφίλ μου".

Τον τελευταίο καιρό λαμβάνουμε επιστροφές από άκυρες e-mail διευθύνσεις. Για τον λόγο αυτό συγκεντρώσαμε όλα τα e-mails που παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα και ενεργοποιήσαμε την διαδικασία επιβεβαίωσης του e-mail για τους λογαριασμούς αυτούς. Αυτή η διαδικασία ενεργοποιήθηκε ξανά για περίπου 650 λογαριασμούς της πλατφόρμας.

Αν το σύστημα κατά την είσοδο σας σαν παραπέμψει στην διαδικασία επιβεβαίωσης του e-mail ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται ώστε να λάβετε στο e-mail σας το link με τον κωδικό επιβεβεβαίωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.